Despre noi

Magazinul de bijuterii BeSpecial.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o modalitate simpla de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu bijuterii si accesorii speciale de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele uzuale.

Bijuteriile si accesoriile oferite de noi sunt atent selectionate de la diversi producatori internationali care dispun de certificarile de calitate necesare. Toate bijuteriile din metale pretioase comercializate de BeSpecial.ro sunt verificate si certificate de directia ANPC - Metale si Pietre Pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei si poarta marcajul Bancii Nationale care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat. Bijuteriile din metale pretioase se livreaza impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca produsele noastre sunt din metalul pretios specificat si indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele in vigoare.

O mare parte a bijuteriilor din metale pretioase comercializate de noi sunt din argint placat cu rodiu sau din argint fara nichel. Rodiul este un metal alb-argintiu folosit la placarea altor metale pentru a le conferi acestora un strat rezistent la coroziune si un aspect lucios (de aur alb). Bijuteriile din argint placate cu rodiu sunt rezistente la zgarieturi, abraziune si corodare, pastrandu-se astfel caracteristicile initiale ale bijuteriilor chiar si dupa o perioada lunga de utilizate. Intrucat nichelul poate provoaca alergii sau iritatii ale pielii persoanelor sensibile sau alergice, comercializam cu precadere bijuterii din argint fara nichel.

Vizitati cu incredere magazinul nostru in care veti gasi o gama diverisificata de bijuterii rafinate si accesorii ce va pot ajuta sa va puneti in valoare calitatile native si personalitatea dvs. sau sa oferiti un cadou minunat celor dragi. Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra pe care le vom onora cu promptitudine si profesionalism, cat si orice fel de sugestii de perfectionare/diversificare a gamei noastre de bijuterii si a serviciilor oferite sau orice alte doleante pe care vom face tot posibilul sa le transformam in realitate.

Toate produsele BeSpecial.ro pot fi probate sau ridicate din magazinul nostru din Piata Romana, Bucuresti (Str. Tache Ionescu nr. 8 B, langa Metrou, Orar: Luni - Vineri, 9.00 - 19.00 – vedeti mai jos harta si foto pt. identificare vizuala).

harta
magazin


BeSpecial.ro este un serviciu oferit de societatea S.C. Admis Consultants S.R.L., membra a Federatiei Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase Diamond Gold din cadrul UGIR 1903, cu urmatoarele date de identificare:

Denumire: S.C. Admis Consultants S.R.L
Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J34/1/03.01.2006
Cod Unic de Inregistrare: RO18260070
Banca: ING BANK
Cont bancar IBAN: RO82INGB0000999902047590
Adresa de corespondenta: CP 147 - OP 61 Bucuresti

Adresa sediu social: Str. Republicii Nr.1, Videle, Teleorman


Contact:

Puteti sa ne contactati utilizand urmatoarele date de contact:

Telefon: 0722 222 608

E-mail: contact@bespecial.ro

Magazin de Prezentare: Str. Tache Ionescu nr. 8 B, Bucuresti, langa Metrou Piata Romana

Adresa de corespondenta: CP 147 - OP 61 Bucuresti, S.C. Admis Consultants S.R.L

Orar: 9.00 – 19.00, Luni - Vineri

QR


Va multumim pentru vizita si va mai asteptam cu drag!

Comenzi telefonice: 0722 222 608

Taxa unica de livrare: 8 lei
Livram oriunde in Romania prin Fan Courier (in aria lor de acoperire) sau prin Posta Romana (in afara ariei de acoperire a Fan Courier) la un tarif de doar 8 RON!

BIJUTERII PENTRU FEMEI

BIJUTERII PENTRU BARBATI

BIJUTERII ARGINT (dupa tip)

BIJUTERII ARGINT (dupa material)

BIJUTERII ARGINT IEFTINE

BIJUTERII INOX

BIJUTERII TUNGSTEN

BIJUTERII TITAN

BIJUTERII CU PIETRE SEMIPRETIOASE

BIJUTERII FANTEZIE

BIJUTERII CU SWAROVSKI

BIJUTERII MIREASA

BIJUTERII CU CRISTALE

BIJUTERII ISRAEL

BIJUTERII PIELE

BIJUTERII CU PERLE

BIJUTERII PLACATE CU AUR

BIJUTERII DE LUX

BIJUTERII COPII

BIJUTERII PIERCING

BIJUTERII GOTICE SI ROCK

CASETE SI CUTII BIJUTERII

COSMETICE BELLA PIERRE

ESARFE

CADOURI

LUMANARI ORNAMENTALE
^ Top