Bijuterii din argint cu zirconii Be Special

Noua colecție de bijuterii din argint cu zirconii Be Special

 

Be Special, be what you wanna to Be!

A venit toamna, am lăsat în urmă vacanța  la mare, la soare și ne întoarcem la birou.  Știind că nu este ușor, v-am făcut o surpriză prin noua colecție cu bijuterii din argint și zirconii colorate  care să vă aducă strălucire în zilele agitate de la muncă.

Este o colecție deosebită de bijuterii din argint cu zirconii,  prin care ne dorim să  vă reamintim că VOI sunteți speciale.  Am selectat si inclus in această noua colectie de bijuterii speciale modele inedite  prin formă si rafinament si cu o paletă coloristică bogată, in linie cu ultimele tendinte si menite să răspundă celor mai rafinate gusturi si pretentii.  

 

Cerceii, brățările, inelele, lanțurile și seturile  au teme inspirate din natură, din spiritualitate și care îndeamnă spre iubire. În colecția noastră veți găsi  mini-game diferite, inspirate din tema pe care o sugerează. Astfel vă puteți bucura de natură în colecția Be Nature,  de spiritualitate prin bijuteriile Be Spiritual, eleganța și culoarea sunt redate în mini gama de bijuterii cu zirconii Be Elegant,  iar mesajul iubirii îl veti putea sugera prin dăruirea sau purtarea bijuteriilor din argint Be Love. Mesajul nostru pentru tine este  Be Special, be what you wanna Be!

 

Gama de bijuterii din argint cu zirconiu Be Nature

 

Am adunat laolaltă  elementele naturii și vă oferim o  gama frumoasă și colorată pe care am intitulat-o Be Nature.  Aceasta pentru că bijuteriile cu animale și motive florale se poartă anul acesta dar nu numai.  Purtând bijuterii care reprezintă elemente ale naturii, te vei simți mai aproape de esența lucrurilor și îți vor aduce în fiecare zi culoare în viața  urbană agitată. Bijuteriile cu fluturi, animale sau flori sunt partenerii tăi discreți în fiecare zi și care te ajută să fii elegantă, dar care în același timp îți confera o doza de veselie.   

cercei argint Be Nature
Cercei argint Be Nature

Colecția Be Nature însumează  toate tipurile de bijuterii, inele,  cercei, brățări, coliere și chiar seturi.  Toate sunt lucrate din argint 925 și sunt animate prin zirconii  multicolore.

 

Bijuterii din argint cu Zirconii Be Spiritual

 

Semnele care te îndeamnă la reflecție precum semnul infinitului și simbolurile care au conotație spirituală s-au reunit în gama  Be Spiritual. Elegante, finuțe, cu un design nou și contemporan, bijuteriile din această categorie sunt o expresie a căutării tale de a fi aproape de spiritualitate.  

Cercei argint 925 rodiat cu simbolul infinit si zirconii albe - Infinite You_ETU0038-9788-508162

Bijuteriile cu semnul infinitului și zirconii sunt reluate în toate formele pentru că am simțit că îți dorești această bijuterie și pentru că tu ești unică, ești ceea ce îți dorești să fii.

Be Love – bijuterii din argint cu mesaje de iubire

 

Bijuteriile din gama Be Love  sunt, de fapt, un mesaj de iubire. Bijuteriile din argint cu zirconii sunt sub formă expresivă și explicită a iubirii, luând forma cuvântului  love,  a inimioarelor  și a tuturor însemnelor care simbolizează dragostea.

Colier argint 925 rodiat inimioara cu zirconii - Be in Love_CTU0018-9730-301299
Set bijuterii argint Be in Love

Aceste bijuterii pot reprezenta cadouri speciale pentru persoanele dragi,  dar în același timp le poți purta zi de zi ca un semn că (te) iubești si esti iubita pentru că ești specială.

 

Be Elegant – o colecție de bijuterii din argint care te cheamă spre culoare și eleganță

Colier argint cu irconii - Be Elegant

Gama Be Elegant  cuprinde o plajă largă de bijuterii elegante menite să îți aducă o notă de stil și culoare dar pe care să le poti purta zi de zi .  În această gamă găsești atât bijuterii pe care să le porți la ocazii speciale, cât și mici accesorii minimaliste, toate făcute din argint 925  și înțesate cu zirconii colorate.

 

Cuvântul cheie  al acestei colecții este Be Elegant,  dar mesajul esențial care se desprinde este că tu ești specială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *