Colectii minunate de bijuterii argint 925 si bijuterii inox (> 5000 bijuterii speciale la cel mai bun pret!)



BeSpecial - magazin online cu bijuterii din argint si accesorii. A inceput cu o poveste de dragoste si un inel de logodna...


Care e povestea magazinului online BeSpecial? Am lansat BeSpecial initial cu bijuterii din argint 925 dintr-o nevoie personala. Eram tineri, indragostiti si a venit momentul acela frumos. Cu greu am gasit un inel de logodna pe plac. Asadar, am lansat magazinul ca un magazin de bijuterii si accesorii pentru fiecare, pentru orice gust si orice buget. In timp, pentru a răspunde nevoilor voastre, am completat gama prin accesorii de piele si optiuni de cadouri pentru femei si barbati.

Suntem de mai mult de 10 ani pe piata online de bijuterii. Ce ne mentine? Gama adaptata pentru femei si barbati, bogata in modele de cercei, inele, bratari, lanturi, seturi si mai, mai nou, accesorii din piele. Avem bijuterii din argint 925, inox si o varietate de accesorii fashion. Avem preturi bune, pentru orice buget. Si mai este ceva care ne mentine pe piata de foarte multi ani: voi. Si va multumim si facem tot ce putem sa fiti multumiti, chiar daca nu suntem perfecti.
 

Concret, ce bijuterii si accesorii gasiti pe BeSpecial.ro?


In primul rand gasiti bijuterii din argint 925. BeSpecial vă oferă o gamă de 5000 de produse, bijuterii, accesorii și cadouri. Puteți pune în coș bijuterii cu sau fara pietre, pentru femei sau barbati, ieftine sau, dimpotriva, unicat si cu preturi pe masura. In ultimii ani am inveselit colectia cu bijuterii din argint cu zirconii colorate, am adus patina culturala prin noi colectii de bijuterii cu piese lucrate manual in Israel sau cu creatii ale unor artizani talentati din indepartatele India,  Thailanda si din alte culturi asiatice. Am adus rafinamentul occidental prin bijuterii din argint cu Murano si prin colectia Twisted Blade a designerului american Alan K., raspunzand gusturilor voastre in materie de accesorii.

Gablonturi si accesorii cadou...
In plus, in magazinul online BeSpecial gasiti colectii deosebite de bijuterii si accesorii fantezie si bijuterii din inox sau alte materiale, adaptate oamenilor moderni. Toate produsele de pe site pot fi daruite, asa ca am dezvoltat si categorii de cadouri pentru femei si barbati.
 

De ce BeSpecial?


BeSpecial pentru ca sunteti speciali si puteti alege sa fiti speciali. Pentru ca am ales pentru voi bijuterii din argint deosebite si o multime de alte piese de efect.  Pentru ca e minunat sa te simti special. Pentru ca fiecare om este special. De aceea te indemnam ”Be Special!”. Tu ce alegi?
 

  • N P

    nicu petrescu

    quot Am comandat un lat de argint de la voi, la reducere. Cand a ajuns mi s-a parut prea misto sa nu va scriu cat sunt de multumimt de calitatea lui!
  • D P

    Doru Pana

    quot Butonii pentru camasa sunt de calitate si la pret bun din ce am gasit pana acum (am cautat din inox, ca cei cromati se tocesc repede) . Au colturile un pic rotunjute, cat sa fie elengati si sa nu agate. Isi merita banii.
  • P T

    petrescu tiberiu

    quot Chiar aveti o gama mare de inele si de argint si de inox. Am comandat doua inele de argint, au ajuns la timp. Sunt frumoasa si masculine, asa cum le doream.
  • C I

    Cora Iosif

    quot Nu ma asteptam sa gasesc si un cadou din partea voastra in colet. Cerceii lucrati manual sunt tare frumosi! Sunteti surprinzatori.
  • I I

    iulian ion

    quot Am cautat un pandantiv aparte. La voi l-am gasit, a ajuns repede, va multumesc.
  • S T

    sorin tudose

    quot Tot ce am comandat pana acum a fost ok, dar vreau mai multe oferte pe site.
  • L C

    Luigi Craciun

    quot Inelul este super! sora mea a fost incantata cand l-a vazut. Livrare ok.
  • O T

    Oana Toila

    quot Am comandat bijuterii pentru mine si pentru prietenele mele. Sunt mai fumoase decat in poza!
  • F F

    Flavia florescu

    quot De 2 zile am lasat nedesfacut coletul pentru ca nu am avut timp de el. Azi l-am desfacut si am gasit o bratara stralucitoare, mica, cocheta. Imi place mult si am zis s ava scriu....
  • D B

    Diana Banu

    quot Cand am scos cerceii din cutie mi-am dat seama ca sunt mai frumosi decat ma asteptam. Sunt incantata de ei. Si prietenele mele i-au remarcat.
  • G S

    Geo Stanciulescu

    quot Mi-ati adus o bijuterie frumoasa. Va multumesc.
  • I M

    Ioana M

    quot cerceii sunt frumosi si am primit si certificat de garantie pt elementele swarovski , chiar imi plac !
  • C N

    C Nae

    quot pielea e naturala si lucratura e ok, sper sa arate la fel de bine dupa cateva luni de purtare
  • S D

    Stefan Dobre

    quot Inelul arata f bine si se vede ca e de calitate, iar sticla de murano are culorii f vii....a fost un cadou de efect...nu stiam de acest designer AlanK insa produsul arata chiar mai bine ca in poza (ma temeam sa nu fie invers) ...
  • P D

    pop diana

    quot bratara twisted blade arata demential si se vede ca-i de firma ! i-a placut mult sotului si o poarta cu mare placere :-)
  • P I

    Pirvu Ilinca

    quot am luat 3 inele de inox si la prima vedere imi plac tare mult ; pretul e bun si siteul are cea mai mare diverstitate de modele
  • C I

    Costi I.

    quot lantul mi-a ajuns repede , se aseaza bine si e suficient de lung si se vede ca e placat cu rodiu ! o sursa buna de bijuterii pt barbati

Suport clienti 10.00 – 16.00, Luni - Vineri (cu exceptia sarbatorilor legale).

0722 222 608 contact@bespecial.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!