3 bijuterii din argint pe care trebuie să le ai vara aceasta!

Pentru că vara a sosit, bronzul impune accesorii strălucitoare! Bijuterii din argint, fie ele coliere sau inele, toate trebuie să creeze un contrast frumos cu pielea noastră bronzată. Ținutele de vară cu siguranță vor avea un plus de strălucire cu ajutorul unor bijuteriii argint cu inserții de pietre prețioase. De aceea, astăzi venim cu 3 bijuterii argint 925 pe care trebuie să le ai neapărt în această vară pentru a avea outfituri complete.

  1. Colierele personalizate cu numele tău

Aceste coliere se potrivesc pentru orice ținută și de aproximativ 2 ani sunt în mare vogă în rândul tinerelor fashioniste. Îl poți oferi cadou unei prietene dragi sau îți poți achiziționa unul special pentru tine. Este ca un touch personal definitoriu în ținutele tale. Îl poți purta la cămăși albe, la ținutele elegante sau la outfiturile de zi cu zi. Indiferent de oră sau eveniment, acest colier poate deveni bijuteria de argint a sufletului tău de care nu vei mai dori să te desparți.

  1. Inelele cu pietre semi prețioase

Special pentru petrecerile de vară sau pentru ocazii speciale, aceste inele dau o strălucire aparte oricărei ținute. În cazul în care mergi la un eveniment specific verii cum ar fi o nuntă, la o rochie simplă poți purta aceste inele ca pe accesoriu central. Astfel vei atrage atenția asupra mainilor tale, asta în cazul în care nu vrei ca alta parte a corpului tău să devină centru de atenție. Acesta este un mi c truc pentru femeile care pun mare accent pe detaliile ținutelor lor.

  1. Brățările cu șnur

Pe lângă accesoriile care atrag atenția imediat ce le porți, există și brățări care pot fi speciale doar pentru tine. Le poți purta la ținute casual, relaxate și îți pot aduce întotdeuna aminte de ceva special. Brățările cu șnur sunt cunoscute pentru simplitatea lor dar și pentru pandantivele pe care le au. Oamenii în general cand achiziționează acest tip de brățară o fac pentru a lega o anumită amintire de ele.

Indiferent de locul în care îți vei petrece vara, alege să porți accesorii cu stil. Bijuterii din argint cu pietre semiprețioase sau brățări cu șnur, este alegerea ta ceea ce te reprezintă. Important este ca tu să simți că aceste accesorii sunt pe stilul tău și îți oferă încredere în tine.

7 răspunsuri la „3 bijuterii din argint pe care trebuie să le ai vara aceasta!”

  1. Nu pot sa cred!! Eu sunt Ana si cele mai bune prietene ale mele sunt Diana si Andreea!!! Trebuie neaparat sa avem si noi coliere asa! Chiar am vazut la alte fete si arata foarte bine e si elegant e si mai casual. Super idee!!

  2. Apropo de bronz, nu stiu cat este de indicat sa stai cu bijuteriile la soare… am avut o pereche de cercelusi din argint si s-au decolorat, s-au facut praf. I-am purtat o vara intreaga la mare.

    1. simona, eu port bijuteriile din argint peste tot, inclusiv vara la mare si nu am avut niciodata probleme in acest sens cu ele. daca ai grija suficient de ele nu au de ce sa se strice, indiferent ca le expui la soare sau nu

  3. Am si eu un colier din argint personalizat cu numele meu pe care mi l-am facut singura cadou :)) si sunt foarte multumita de el, chiar se potriveste oricarei tinute, este extrem de finut

  4. TOt ce e personalizat ma atrage, mai ales bijuteriile din argint in special medalioanele! nu prea am vazut inele peronalizate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *