Cadouri corporate 8 martie – scurt ghid

Scurt ghid de cadouri corporate 8 martie

Daca pentru mama, sora, prietena, iubita sau sotia ta a fost floare la ureche sa gasesti un cadou potrivit pentru 8 martie nu acelasi lucru se poate intampla si in cazul persoanelor mai putin apropiate asa cum este o colega de birou sau sefa companiei la care lucrezi. Pentru aceste persoane in mod clar nu se potrivesc cadourile prea personale iar atunci trebuie sa schimbi intreaga abordare. Desigur, poti sa fii mult mai original de Ziua Femeii decat sa cumperi flori pentru toata lumea si eventual o cutie de ciocolata pentru sefa ta. Idei de cadouri corporate pentru 8 martie originale si care sa lase o impresie placuta exista, asadar nu trebuie decat sa stii ce si cum sa alegi iar daca parcurgi ghidul nostru cu siguranta vei avea cateva idei foarte bune.

 

Reguli de care sa tii cont atunci cand cumperi cadouri corporate 8 martie

 

In momentul in care alegi cadouri corporate pentru o femeie cu care ai relatii profesionale si eventual va mai auziti la telefon pentru a stabili detalii importante pentru munca, atunci trebuie sa ii cumperi mai mult un cadou cu caracter simbolic. Pentru a putea determina care este cadoul perfect trebuie sa stii mai intai si ce sa eviti astfel incat sa nu faci o gafa.

cutie mare de cadouri

Cadourile de 8 martie corporate se daruiesc din partea colectivului sau individual

 

Asigura-te ca nu se ofera un cadou in grup – daca restul colegilor tai au decis sa ii ofere sefei un cadou comun si chiar exista o persoana desemnata sa stranga o suma modica pentru dar atunci este mai bine sa participi si sa te alaturi initiativei.

Daca se dau cadouri individuale asigura-te ca nu investesti mai mult decat o fac restul colegilor. Un cadou mult prea opulent nu numai ca sare in ochi dar poate sa creeze si senzatia ca iti doresti anumite beneficii de la sefa ta cum ar fi o noua marire de salariu sau o promovare pentru care restul muncesc foarte mult.

 

Cadourile corporate de 8 martie nu trebuie sa fie din categoria ieftin

 

De asemenea, cadoul nu trebuie sa fie nici unul foarte ieftin intrucat poate sa lase senzatia ca nu te-ai implicat foarte mult sau ca nu iti pasa prea tare de ceea ce se intampla la birou.

portofele dama piele lorenti

Nu cumpara cadouri femei universale si nu repeta ce ai cumparat

 

O alta regula importanta atunci cand cumperi cadouri corporate 8 martie si nu numai este sa nu ii cumperi acelasi lucru ca si anul trecut. Cu siguranta acest lucru va fi observat cu usurinta si, mai ales daca este vorba despre un cadou neinspirat.

Aceste reguli sunt valabile si daca este vorba despre o colega de birou. Iar daca nu stii ce sa cumperi atunci in mod clar nu trebuie sa ii oferi carduri cadou in mod inutil doar pentru a putea sa isi cumpere ea ce are nevoie sau isi doreste.

 

Ce cadouri de 8 Martie poti sa cumperi astfel incat sa lasi o impresie placuta?

 

Atunci cand vine vorba despre cadouri corporate de 8 martie alegerile nu sunt atat de limitate pe cat crezi. Mai ales, avand in vedere ce avant considerabil au luat in popularitate produsele personalizate poti alege un astfel de dar si succesul va fi garantat. Alege un mesaj de bun gust si o vei impresiona. Poti sa ii faci cadou niste accesorii pentru birou mai elegante si sa le personalizezi. De asemenea, o idee foarte buna sunt si decoratiunile de birou inspirate dupa preferintele pe care le are.

cadouri 8 martie pentru iubita Be Special

O alta idee de cadou poate sa fie un ceas de birou sau de perete iar astfel va putea sa aiba un management al timpului foarte eficient. Ai grija sa fie un cadou mai putin personal si astfel vei putea sa ii faci o bucurie sefei tale indiferent de relatia pe care o aveti la birou.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *