Cadouri pentru femei de 40 de ani – Ghid de cumparaturi

Cadouri pentru femei de 40 de ani – iata ce sa ii cumperi pentru ca sa ii faci ziua cu adevarat speciala

 

Atunci cand o femeie implineste 40 de ani nu se mai rusineaza sa spuna lucrurilor pe nume si incepe sa isi doreasca lucruri care sa o ridice la un nou nivel. Maruntisurile nu o mai impresioneaza si nici nu o mai amuza. Daca acum 10 -15 ani, era o idee buna sa ii faci un cadou amuzant, acum poti sa tai de pe lista aceste lucruri. Dar, asta nu inseamna ca a devenit mai putin amuzanta insa, ea are nevoie acum de putin mai multa calitate in viata ei.

Chiar daca nu stii ce cadouri pentru femei de 40 de ani sa cumperi te afli pe drumul cel bun, intrucat noi am facut calculele si cercetarile iar tu acum, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de rezultate.

bratari din largint love si copacul vietii

Idei de cadouri pentru femeia care a implinit 40 de ani

 

Mai ales acum ca copii ei au crescut si are mai mult timp pentru ea, parca a renascut si isi traieste viata la maxim asa cum obisnuia. Insa, petrecerile la care merge au ajuns sa fie mai sofisticate, tinutele mai elegante iar bauturile cat mai rafinate. Este o femeie care a invatat ca nu trebuie sa se multumeasca cu putin. Indiferent de varsta, o femeie iubeste sa fie surprinsa intr-un mod placut cu cadourile pe care i le oferi in diferite ocazii.

cadouri deosebite barbati si femei

Bijuteriile  din argint – cadouri speciale pentru femei de orice varsta

 

Daca vrei sa ii faci o surpriza cu adevarat placuta atunci alegerea cadoului perfect trebuie sa fie creativ, sa reflecte dorintele ei si, chiar daca alegi ceva mai simbolic atunci calitatea trebuie sa fie cea care primeaza. Si, mai presus de toate, cadoul trebuie sa fie unic.

colectie bijuterii din agint Be Special cu z irconii

Bijuteriile din argint sunt intotdeauna o idee foarte buna atunci cand vine vorba despre gasirea unor cadouri pentru femei de 40 de ani potrivite si cat mai rapid. Insa, daca vrei sa o impresionezi cu adevarat atunci nu poti sa ii daruiesti tot felul de tinichele care sa ii innegreasca pielea ci trebuie sa optezi pentru bijuterii din argint cu pietre pretioase sau semipretioase. Daca ai un buget mai consistent si banii nu sunt o problema atunci poti sa optezi si pentru bijuterii din materiale mai pretioase precum aurul, argintul sau platina.

 

Ce cadouri cumperi unei doamne de 40 de ani pe care o cunosti mai putin

 

Daca nu stii care sunt preferintele ei in materie de bijuterii atunci este mai bine sa nu te avanti cu capul inainte. Mai ales daca este vorba despre o colega de birou, sefa ta sau o persoana mai putin apropiata.

Colier argint cu zirconii - Be Elegant

In acest caz, bijuteriile ar putea sa transmita un mesaj nepotrivit. In acest caz, poti sa optezi pentru o frumoasa caseta pentru bijuterii deosebit de eleganta dar si de calitate. Cu un astfel de cadou cu siguranta o vei impresiona si ii vei arata ca stii sa faci cadouri pentru femei,  inspirate indiferent de ocazie.

 

Cadouri pe care trebuie sa le tai de pe lista ta neaparat

 

Unei femei care a ajuns deja la onorabila varsta de 40 de ani sub nici o forma sa nu ii daruiesti haine. Ea deja si-a format gusturile, stie exact ce isi doreste si ar putea sa fie o declaratie destul de nepotrivita la adresa ei. Si, nici sa nu te gandesti sa ii faci cadou un set de cratite sau tigai, chiar daca stii despre ea ca ar incerca toate retetele noi care apar. Mai degraba invit-o la o cina in restaurantul vostru preferat. Alte cadouri pentru femei de 40 de ani care nu sunt inspirate sunt vopseaua de par, cremele antirid si cadourile foarte monotone.

Pune-ti creativitatea in miscare, nu o intreba ce isi doreste ci fa-i o surpriza cat mai placuta intrucat asa vei avea mai multe de castigat.

Un răspuns la „Cadouri pentru femei de 40 de ani – Ghid de cumparaturi”

  1. Eu am 36 ani si stiu de la prietenele mele ca cel mai bun cadou pentru o femeie de 40 ani este o invitatie sau un bilet la un eveniment select!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *